2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат

...
2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2020- Телец: Любов, пари, кариера, здраве

2020 година ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да слагат ново начало, както в персоналния си живот, по този начин и във финансов аспект.

Според вашия хороскоп за 2020 година, това ще бъде една доста изграждаща година. Усилията, които ще положите и сте полагали до в този момент ще имат забележими резултати в живота ви.

Телец е земен знак и се ръководи от планетата Венера, тъкмо както зодиакалните знаци Козирог и Дева.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Телец за 2020 година, за другите декани:

1-ви декан:  Ако вашият рожден ден е сред 21 април и 31 април. Периодът от края на март до началото на май ще донесе доста спомагателна сила. Тази сила ще бъде фокусирана върху постигането на вашите цели и ще съумеете да се справите с неща, които са изглеждали невъзможни. Възползвайте се от този интервал и приемайте всяка опция. 

2-ри декан:  Ако сте родени между 30 април и 10 май. Колкото по-напред в годината се намирате, толкоз повече благоприятни условия ще имате да се обърнете обратно и да се гордеете със себе си за това, което сте постигнали. Ще се чувствате по този начин, като че ли сте тъкмо там, където би трябвало да бъдете. 

3-ти декан:  Ако рожденият ви ден е между 11 и 20 май. Важно е да продължавате да се движите. Ако стоите на едно място ще пропуснете доста положителни благоприятни условия. 

Влияние на планетите върху Телец през 2020 година:

За хората, родени под астрологичния знак Телец, 2020 година е идеалната година за обич, семейство и дом. Юпитер ще бъде по отношение на Плутон, което ще донесе обилни облаги. Тези облаги могат да се отнасят за дарове, пари, завещание и други.

До 20 декември Юпитер ще бъде до Сатурн и дружно ще донесат разцвет, само че и ще ви принудят да вземате значими решения през тази година, изключително от финансов темперамент.

Управляван от Венера, античната богиня на любовта, планетата на любовта и хубостта, Телецът нормално се любува на момента и постоянно сменя сътрудниците - изключително в младостта, преди да се оженят и да открият комфорта на фамилния живот. Венера, вашата ръководеща планета, може да усили всички типове проблеми във връзката и всичко може да стартира от обстоятелството, че сътрудникът ви желае да влага пари в нещо, което вие в момента не намирате за потребно. Оттук нещата ще се задълбочат и ще доведат до разногласия, може би даже до закани за разлъка.

 

Вижте повече на: Jenite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР